28 noiembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Samuel Calotă a încheiat campania electorală în forță

Luptă până în ultima zi de campanie. Candidatul ALDE la Senatul României, Samuel Calotă este de neoprit. Dacă la începutul campaniei electorale puțină lume îi dădea șanse, acum, cu doar câteva zile înainte de alegeri, este favorit pentru ocuparea fotoliului de senator. Se pare că acest lucru i-a dus în pragul disperării pe unii care caută prin orice mijloace, unele chiar nelegale, să-l încetinească din drumul său de neoprit.

”Îi anunț pe toți susținătorii și prietenii mei că nimic nu mă poate împiedica să ajung senator în urma scrutinului de duminică. Probabil că astăzi sunt cel mai potrivit pentru a ocupa postul de senator de Teleorman”, a declarat Samuel Calotă, în timp ce se afla prin comuna natală, Plosca.

Samuel Calotă :”nu m-am oprit niciodată la mijlocul drumului”

Mai mult decât atât, candidatul ALDE dorește să-i liniștească pe simpatizanții săi și să-i asigure că lupta merge mai departe.

”Mi-am asumat întotdeauna bătăliile și nu m-am oprit niciodată la mijlocul drumului. Mai determinat decât acum n-am fost niciodată”, a continuat candidatul ALDE la Senatul României.

De la începutul campaniei electorale candidații ALDE Teleorman, în frunte cu Samuel Calotă au vizitat aproape toate localitățile județului și s-a întâlnit cu mii de oameni.

Ultima zi a fost una specială pentru acesta și asta deoarece s-a aflat în Plosca, comuna natală, în mijlocul foștilor colegi, vecini și prieteni, îndemnându-i să iasă la vot pentru a vota candidații ALDE.