7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Europarlamentarul Norica Nicolai a sunat mobilizarea la vot din Teleorman

Ultima zi de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare a fost una extrem de productivă pentru candidați. Eurodeputatul Norica Nicolai și-a încheiat campania alături de militanții ALDE, în Teleorman, la Drăgănești de Vlașca.

Europarlamentarul Norica Nicolai a sunat mobilizarea la vot din Teleorman

Conducerea ALDE Teleorman a avut un invitat de seamă, chiar în ultima zi de campanie. Cel mai cunoscut eurodeputat român din Parlamentul European, Norica Nicolai s-a aflat în județul Teleorman. Aceasta a dorit să-și încheie campania electorală în organizația condusă de prietenul ei, deputatul Ică Florică Calotă.

Norica Nicolai s-a declarat extrem de mulțumită de campania desfășurată de reprezentanții ALDE Teleorman și speră să rămână la fel de motivați și mobilizați și la alegerile din toamnă. În opinia europarlamentarului, cel mai important scrutin va fi cel din vara viitoare, de la alegerile locale, pentru că un număr mare de primari și de consilieri locali va consolida „baza politică” a partidului.

Norica Nicolai a lansat un apel de mobilizare la vot pentru obținerea unor rezultate bune care să arate că ALDE a devenit un partid puternic.

”Pentru noi este important să arătăm că suntem un partid puternic, un partid care crește, și vă spun că toate sondajele de opinie ne dau în trend crescător. Suntem singurul partid care primim mai mult decât am avut, care avem o bază de creștere de peste 20% și trebuie să valorificăm această realitate. E o formulă de consolidare a partidului la care toți trebuie să fim parte, pentru că timpul trece foarte repede, în toamnă avem prezidențialele, în primăvară vin alegerile locale care, din punctul meu de vedere, sunt cele mai importante alegeri pentru ALDE, pentru că în aceste alegeri trebuie să ne consolidăm baza politică. Și, sigur, alegerile parlamentare. Pentru mine este important să avem senatori și deputați, dar este foarte important să avem câți mai mulți consilieri și cât mai mulți primari.

De scorul de acum depinde și trendul crescător pe care cred că îl vom avea la anul. De aceea vă invit să ne mobilizăm la vot.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în această campanie și sper, cu ajutorul vostru și dacă Dumnezeu se uită cu bunătate la noi, să avem un scor pe care chiar îl merităm, pentru că din aproape nimic, noi am reușit să consolidăm un partid care e în Parlament la primele alegeri la care candidează, care e un partid de guvernare și sper ca în toamnă să avem și un președinte, iar apoi, cu siguranță, vom avea o guvernare în care vom fi mult mai puternici și mult mai relevanți pentru că rezultatele noastre politice și electorale vor confirma lucrul ăsta”, a declarat eurodeputatul Norica Nicolai.