Candidatul PNL, Mara Calista îi jignește pe teleormăneni

Candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Mara Calista, jignește, în direct, pe un post național de televiziune, județul pe care ar trebui să-l reprezinte.

Teleormănenii sunt niște săraci, analfabeți și supuși regimului PSD-Dragnea. Aceasta este părerea unui candidat care speră să obțină cât mai multe voturi exact din partea acestor săraci și analfabeți.

Se spune că, un țăran, proprietar al unei vaci bătrâne, bolnave și sterpe, decide să o ducă, dis-de-dimineață, în târg. Un cetățean care vede vaca și se arată interesat să o cumpere, îl întreabă pe proprietar ce cantitate de lapte produce, zilnic, vaca. ”Nici un litru, spune, proprietarul”. ”Are putere, poate trage vreun utilaj agricol?”, întreabă potențialul cumpărător. ”Nu”, răspunde proprietarul. ”Mai poate face viței?”, mai încearcă, o dată, cel interesat de vacă. ”Nici viței nu mai face”, spune stăpânul. ”Păi, atunci, de ce ai venit, omule, cu ea la târg?”, întreabă, enervat, posibilul cumpărător. ”Să o fac de râs”, răspunde proprietarul vacii.

A șters pe jos cu județul Teleorman

Cam același lucru a făcut, astăzi, Mara Calista, cea care își dorește ca, după 11 decembrie, să fie deputat de Teleorman. Un județ despre care afirmă, în direct la un post național de televiziune, în cadrul unei emisiuni electorale, că se zbate în sărăcie lucie, că nu are creștere economică și că locuitorii săi sunt analfabeți.
Cu o mină gravă, de parcă a descoperit gaura covrigului, domnișoara candidat, venită în Teleorman din buricul țării, cu doar câteva săptămâni în urmă, șterge pe jos cu județul nostru, aruncând, în eter, cele mai importante ”calități” pe care ea a reușit să le descopere într-un timp foarte scurt.

Ieșirea publică de astăzi nu este singura în care Mara Calista aduce jigniri Teleormanului. Și în aparițiile televizate de la posturile locale, domnișoara a vorbit foarte urât despre județul nostru.

Știm și noi că suntem săraci, domnișoară candidat, și am fost de când ne știm. Faptul că ne reamintiți acest lucru de câte ori aveți ocazia nu ne face, ca prin minune, mai bogați sau mai inteligenți. Ați fi surprinsă de faptul că suntem, totuși, suficient de inteligenți să ne dăm seama că vă folosiți de sărăcia și de problemele în care ne zbatem doar în speranța că veți da lovitura la alegerile din decembrie.
Și mai știm, în sărăcia și prostia noastră, că, dacă veți ajunge deputat de Teleorman, și după cei patru ani de mandat ca reprezentant al acestui județ în Parlament, noi, teleormănenii de rând, vom fi la fel cu ne-ați găsit.

Așa că, vă rugăm, dacă nu aveți nimic altceva de spus despre noi, mai bine lăsați-ne în pace. Vă cerem acest lucru noi, săracii și analfabeții județului Teleorman.

10 thoughts on “Candidatul PNL, Mara Calista îi jignește pe teleormăneni

  1. Ba copii… si eu sunt din Teleorman si am facut business 9 ani acolo, am plecat, m-am dus dracului, vin doar sa ma relaxez in weekend, dar are dreptate ba, suntem printre cele mai sarace regiuni ale Europei, cresterea economica a fost 0, ba mai mult, in ultimii 4 ani a fost scadere economica pentru ca a fost o crestere de 0,2-0,6 si inflatia de aproape 1%, deci deficit, haideti sa fim putin realisti….

    Si cand votati de peste 20 de ani cu PSD-ul si cu toti condamnatii penali si toti hotii, da, ne numim analfabeti ba copii, ca va place sau nu, dar suntem analfabeti!

    1. Deocamdata pentru Teleorman, PSD are cei mai buni candidati! PNL vine cu bucuresteanca Mara Calista care jigneste judetul si cu semianalfabetul Eugen Parvulescu, absolvent doar de liceu agroindustrial si vizat de cateva ori de DNA! USR vine cu Nicusor Lina, un lautar fara facultate si cu Shere Marinescu, alt bucurestean, traseist politic, care in primavara facea campanie pentru Monica Macovei! Cum sa votezi asa ceva?!

  2. Domnule Razvan,sunt teleormaneanca ,locuiesc in Arges dar nu mi-e rusine sa-mi recunosc obârșia.Datorită cui suntem așa?Iohannis a promis ca va fi Teleormanul ca Sibiul daca-l vom alege și….l-am ales!Degeaba!

  3. Vai de capul nostru! Asa ne văd toți politicienii: fabrica de voturi si ATÂT. Cu mici, dar mici excepții, candidații sunt posesorii unor “calități” nebănuite. Oare cum au ajuns sa fie pe listele Teleormanului? Indiferent cu cine votezi tot “pulime” esti pentru ei si acum si peste patru ani.
    Calistrat sa candideze la ea in sufragerie. Poate acolo găsește erudiți si bogați.

  4. In primavara sefa ei, Alina Gorghiu, tipa din toti bojocii pentru oprirea investitiilor din Teleorman! Acum o trimite sa candideze aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *