22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

turnu măgurele

Lidia Buble, Crush & Alexandra Ungureanu și Corina, în concert de Zilele municipiului Turnu Măgurele

În acest weekend municipiul Turnu Măgurele îmbracă straie de sărbătoare. Cu ocazia zilelor Municipiului Turnu Măgurele / Serbările Dunării, municipalitatea a pregătit mai multe surprize turnenilor.

2 zile durează zilele municipiului Turnu Măgurele

turnu măgurele

2 zile de sărbătoare şi distracţie îi aşteaptă pe locuitorii din Turnu Măgurele cu ocazia zilelor municipiului.  Pe scena amenajată în fața Monumentului Independenței vor urca artiști îndrăgiți de muzică populară și ușoară. Printre aceștia se numără Matilda Pascal Cojocarita, Constantin Enceanu, Corina Official, Lidia Buble, Crush + Alexandra Ungureanu, Trupa Maxim.

Anul acesta, Serbările Dunării, așa cum mai sunt cunoscute manifestațiile închinate zilelor orașului turnu Măgurele, se desfășoară vineri și sâmbătă, 16 și 17 iunie.

Spectacole de excepție

Cei care vor să participe la eveniment trebuie să cunoască și programul. Pe data de 16 mai urcă pe scenă Matilda Pascal Cojocărița – începând cu orele 20.00. Recitalul acesteia durează 45 de minute. Imediat după își vor face apariția băieții din trupa Maxim. Potrivit organizatorilor, aceștia vor susține recitaluri începând cu orele 20.50. Și showul lor durează tot 45 de minute. Seara se încheie cu Lidia buble. De la ora 21.40, timp de 45 de minute, aceasta va încerca să-i țină pe turneni conectați la distracție.

Și a doua zi, pe 17 iunie, spectacolele vor începe tot de la ora 20.00. Primul care urcă pe scenă va fi Constantin Enceanu. După el vine Alexandra Ungureanu & Crush, iar sărbătoarea se încheie pe ritmurile Corinei.