1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Victor Drăgușin și Ioan Augustin deschid lista de consilieri locali ai PSD

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin și viceprimarul, Ioan Augustin deschid lista de consilieri locali ai PSD. În cazul în care actualul edil va câștiga încă un mandat de primar, locul său în consiliul local va fi luat de următorul social-democrat aflat pe listă.

Președintele PSD Alexandria, primarul Victor Drăgușin și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar. Tot astăzi, reprezentanții Organizației Municipale Alexandria a Partidului Social Democrat au depus și listele cu candidații desemnați pentru funcțiile de consilieri locali, însoțite de listele cu semnăturile de susținere. Primul pe lista de consilieri locali se află tot primarul Alexandriei, Victor Drăgușin.

Tot pe această listă mai regăsim și alte persoane cu notorietate. Este vorba despre actualul viceprimar, Augustin Ioan, decanul Facultății de Inginerie, Ioana Panagoreț, directorul adjunct al Colegiului Cuza, Cătălin Micu, directorul Liceului Agricol, Gina Curea, dar și directorul Bibliotecii Județene Marian Preda, Viorel Fota.

Pentru prima dată în ultimii 12 ani de pe lista de consilieri locali ai Partidului Social Democrat lipsește fostul mare fotbalist, Florea Voicilă.