1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

PSD Teleorman îl sprijină pe Marcel Ciolacu!

Social-democrații și-au ales conducerea în cadrul unui Congres extraordinar, organizat pentru prima oară prin video-conferință, din cauza COVID-19. Marcel Ciolacu a obținut cele mai multe voturi, fiind ales președinte al partidului. Contracandidatul său, Eugen Orlando Teodorovici nici nu a fost prezent la Palatul Parlamentului.

50 de delegați din partea PSD Teleorman au participat, în sistem vioconferință, la Congresul extraordinar pentru alegerea președintelui PSD. Unul dintre participanți a fost și deputatul, Violeta Răduț. Aceasta l-a susținut pe Marcel Ciolacu. Și nu a fost singura din organizația județeană.

După exercitarea votului și numărarea buletinelor de vot, în Teleorman cei 50 de delegați au votat: 47 – Marcel Ciolacu și echipa propusă de acesta; 2 – Eugen Teodorovici și un vot nul.

”Îl felicit pe Marcel Ciolacu pentru reconfirmarea pe care a obținut-o astăzi în funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

Felicit, totodată, și noua echipă pe care o va avea alături în proiectul pentru “Reconstrucția PSD – O viziune politică de stânga pentru un partid european”, a spus deputatul Violeta Răduț, la finalul congresului.

Din noua structură de conducere a PSD nu mai face parte nici un teleormănean.

Marcel Ciolacu – președinte

Sorin Grindeanu și Gabriela Firea – prim-vicepreședinte

Paul Stănescu – secretar general

Vasile Dâncu – președintele Consiliului Național

Mihai Tudose Radu Moldovan Lia Olguța Vasilescu Claudiu Manda Vasile Gliga Titus Corlățean Laurențiu Nistor Daniel Băluță Doina Fedorovici Gabriela Zetea Dragoș Benea Ionuț Pucheanu – vicepreședinți.