7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Costel Barbu și Florică Mara deschid lista de candidați ai PNL la CJ Teleorman

PNL Teleorman și-a scos toată artileria grea în încercarea de a ”cuceri” Consiliul Județean Teleorman. Actualul secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu și prim-vicepreședintele PNL Teleorman, Florică Mara deschid lista de candidați pentru funcția de consilieri județeni.

Costel Barbu, Florică Mara, Dan Popescu, Valentin Filip, Raluca Fedeleș, Adrian Florescu, Maria Stoian, Florin Titirișcă, Marin Țole, Emilian Vrăjitoarea și Alexandru Iliescu sunt doar o parte dintre candidații PNL Teleorman pentru funcția de consilieri județeni.

Cu toții s-au angajat să intre în bătălia electorală pentru sprijinirea președintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu la șefia Consiliului Județean Teleorman.

”Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru președinția Consiliului Județean cu gândul la oameni. Mă angajez într-o luptă grea, pe care nu am de gând să o pierd, pentru județul Teleorman, pentru locuitorii săi, care merită să trăiască mai bine, fără teama zilei de mâine, cu mândrie că s-au născut și locuiesc aici.

Vin în fața electoratului cu un program bine pus la punct, cu proiecte sociale și de infrastructură menite să îmbunătățească viața tuturor oamenilor din Teleorman. Printre acestea, se numără și un proiect de debirocratizare, menit să elibereze administrația din hățișul sufocant al hârtiilor și dosarelor.

În calitatea mea de președinte al Consiliului Județean, nu voi lăsa niciun cetățean în urmă și îmi voi dedica toată energia și timpul pentru ca oamenii să trăiască mai bine în județul nostru. Am nevoie de sprijinul tuturor, pentru că numai împreună vom reuși să redevenim o forță pentru a scăpa, o dată pentru totdeauna, de guvernarea PSD. Împreună luptăm pentru Teleorman”, a spus președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu după depunerea candidaturii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.