1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Ervin Zelch: Alexandria merită mai mult! Trebuie să facem ceva cât încă se mai poate

Ervin Zelch este candidatul PMP pentru Primăria municipiului Alexandria. Acesta s-a arătat extrem de optimist privind șansele sale și vrea să demonstreze că politica poate fi făcută și altfel.

Se încinge lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Alexandria. Toate partidele importante de pe scena politică și-au desemnat candidați. Unul dintre aceștia este și Ervin Zelch, candidatul Partidului Mișcarea Populară.

Însoțit doar de 2 colegi de partid, Zelch a pășit cu încredere în sediul Primăriei Alexandria, acolo unde și-a depus dosarul de candidat.

Acesta a mărturisit că a intrat în această bătălie din dorința de a demonstra că ”politica poate fi făcută și altfel, poate fi și dreaptă și curată, spre binele cetățenilor”.

Candidatul PMP a evidențiat mai multe probleme cu care locuitorii din reședința județului Teleorman se confruntă.

În privința locurilor de muncă, Ervin Zelch nu se hazardează la promisiuni fanteziste, dar are soluții pentru ca alexăndrinenii să nu ducă grija zilei de mâine. El consideră că cea mai bună soluție este sprijinirea actualilor investitori.

Candidatul PMP își dorește ca municipiul Alexandria să redevină atractiv pentru tineri, iar aceștia să se întoarcă ”acasă” pentru a-și întemeia o familie.