26 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

varianta ocolitoare a Alexandriei

Circulație restricționată pe varianta ocolitoare a Alexandriei

Zeci de accidente rutiere, sute de victime şi mulți morţi. Acesta este bilanţul negru al Variantei Ocolitoare a municipiului Alexandria. Toate problemele apar la intersecţia dintre Varianta Ocolitoare şi DJ 504 (Lăceni) sau DJ 703 (Mavrodin). În vreme ce şoferii care circulă pe varianta ocolitoare au prioritate, cei care circulă pe cele două drumuri judeţene trebuie să cedeze trecerea.

Memoriul poliției a dat rezultat

Şi pentru că nu trece o săptămână fără ca în zona cu pricina să aibă loc vreun accident nefericit, oamenii legii au transmis memorii constructorului Variantei Ocolitoare pentru a lua măsuri care să limiteze aceste probleme.

Și iată că în cele din urmă solicitarea lor a avut și ecou. Pentru a preveni producerea unor noi drame s-a luat decizia ca la intersecția dintre DJ 504 Alexandria-Pitești și Varianta Ocolitoare să fie construit un sens giratoriu.

Circulația este restricționată pe Varianta Ocolitoare a Alexandriei

”În perioada 06.06.2017 – 13.06.2017, la km 1+410, intersecţia cu DJ 504, Alexandria – Piteşti, VO6F, se efectuează lucrări de reglementare a circulaţiei în această intersecţie, printr-un sens giratoriu.

În acest context, în perioada menţionată, în intersecţia de mai sus, se instituie următoarele restricţii de circulaţie:

– pe VO6F, la km 1+410 (intersecţia cu DJ 504) se va circula pe un singur sens de mers, dirijat alternativ, cu semafoare şi piloni de circulaţie;

– pe DJ 504 Alexandria – Piteşti, pe tronsonul cuprins între DN 6 şi VO6F, circulaţia se închide în aceeaşi perioadă, rută ocolitoare DN 6 – sens giratoriu – VO6F, DJ 504”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicatoarele rutiere

Polițiștii teleormăneni roagă participanţii la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, instituite în zonă pe perioada executării lucrărilor, a indicatoarelor şi dispoziţiilor agenţilor de poliţie rutieră şi apilonilor de circulaţie.

Totodată, aceştia sunt solicitaţi ca în zona lucrărilor să adopte o conduită preventivă, de natură a evita orice eveniment nedorit.