25 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

urmărit internațional

Teleormănean urmărit internațional, prins la graniță

Un teleormănean urmărit internațional a fost prins în timp ce încerca să iasă din țară. Pe numele său era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

A încercat să fugă din țară

A încercat să scape de închisoare, dar s-a dus direct în mâinile polițiștilor. Un teleormănean pe numele căruia era emis, de autoritățile din România, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă a încercat să fugă din țară. El a vrut să facă acest lucru prin vama Nădlac, dar a fost prins.

Teleormăneanul era urmărit internațional

”Polițiștii de frontieră arădeni au depistat un tânăr din Teleorman pe numele căruia era emis un mandat mandat european de arestare.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Viorel C., în vârstă de 33 de ani, din județul Teleorman.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autoritățile din România, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-o informare de presă.

Pentru că a încercat să fugă din țară și nu s-a prezentat la poliție pentru a fi încarcerat o să primească un spor la pedeapsă.