14 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Alertă meteorologică! Se strică vremea și în Teleorman Avertizare de vreme rea

Meteorologii au emis informări privind vremea. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Informări privind vremea din țara noastră și din Teleorman, emise, astăzi, de meteorologi. Iar veștile nu sunt prea bune.

Revin ploile în toată țara!

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva ore, informare meteorologică de instabilitate atmosferică. ”În intervalul 6 iunie, ora 16:00 – 7 iunie, ora 09:00, în vestul și nord-vestul țării, precum și în zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, în special în după-amiaza zilei de marți (6 iunie) și în a doua parte a nopții de marți spre miercuri (6/7 iunie) vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică se va accentua. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Se vor înregistra cantități de apă care, în intervale scurte de timp, vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 35 l/mp”, anunță ANM.

Informări privind vremea: Instabilitatea se va instala și în Teleorman

Conform prognozei meteorologilor, ”începând din a doua parte a zilei de miercuri (7 iunie) și până în prima parte a nopții de joi spre vineri (8/9 iunie), instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte și în regiunile sudice, estice și centrale.

Vremea urâtă poate, însă, să mai rămână prezentă și în zilele următoare, pentru că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza informarea.

Conform prognozei meteo, în județul nostru, doar mâine, în timpul zilei, vremea va mai fi frumoasă și călduroasă. Spre seară cerul se va înnora, iar noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Joi vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În ceea ce privește temperaturile, acestea vor mai pierde, în zilele următoare, câteva grade.