12 august 2022

TR News

Stiri din Teleorman

”Vaccinare la tine în localitate”

Campania de vaccinare prinde avânt și în județul Teleorman. După ce oamenii din orașe și-au arătat, în ultima vreme, intenția de a se vaccina, a venit rândul celor din mediul rural să primească serul împotriva Covid-19. În această perioadă, Direcția Județeană de Sănătate Publică desfășoară Campania ”Vaccinare la tine în localitate”, prin care caravane de vaccinare se vor deplasa în comunele din Teleorman, nu doar pentru prima doză de vaccin, ci și pentru rapel.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman a demarat, ieri, campania de vaccinare în mediul rural, “Vaccinare la tine în localitate!” În perioada următoare, caravane de vaccinare se vor deplasa în comunele din Teleorman, nu doar pentru prima doză de vaccin, ci și pentru rapel. Startul campaniei a fost dat în localitatea Pietroșani, unde echipe de la Centrul de vaccinare, înființat la Școala nr.6 din Alexandria, au vaccinat localnici cu seruri de la Pfizer și Johnson. Directorul DSP Teleorman face, astfel, apel către toți primarii pentru mobilizarea populației.

Caravana de vaccinare se va întoarce în fiecare localitate și pentru rapel. În ultimele 24 de ore, peste 2.850 de teleormăneni s-au vaccinat împotriva Covid-19.