”Vacanță” productivă pentru polițiștii din Teleorman! Amenzi de aproximativ 1,5 miliarde de lei

Minivacanța de Sfânta Maria a fost una extrem de productivă pentru polițiștii din Teleorman. Aceștia au dat amenzi de 135.695 de lei. De asemenea, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 1000 lei.

Amenzi pe bandă rulantă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au fost la datorie pe toată perioada minivacanței de Sfânta Maria. În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 55 de infracțiuni și au aplicat 387 de sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute 22 permise de conducere ale unor șoferi care nu au respectat regulile de circulație.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 55 de infracțiuni,  fiind prinse în flagrant delict 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

300 de amenzi pentru disturbarea ordinii și liniștii publice

Polițiștii au intervenit la peste 520 de evenimente, dintre care 490 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112, și au aplicat 387 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 60 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și 300 pentru ordinea și liniștea publică.

Nici șoferii nu au fost iertați

În urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, dintre cele 300 de sancțiuni aplicate privind circulația pe drumurile publice, 185 au fost aplicate pentru depășirea limitei de viteză.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 135.695 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 22 de permise de conducere, dintre care 10 pentru viteză și au fost retrase 4 de certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *