12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier! Două autovehicule s-au ciocnit! O dubiță s-a răsturnat

Două autoturisme s-au ciocnit pe Drumul Național 52, în zona localității Furculești. În urma impactului o dubiță s-a răsturnat. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale! 

Două autovehicule s-au ciocnit

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 52, în zona Furculesți, s-a produs un accident rutier. Nefericitul accident s-a produs din cauza neatenției și a neacordării de prioritate.

”Un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 52, a efectuat viraj la stânga pe un drum de câmp, fără a se asigura corespunzător, neobservând un autoturism angajat în efectuarea manevrei de depășire. Șoferul aflat în depășire n-a mai putut evita accidentul. În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat. Persoanelor implicate le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.