11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Și tu poți aduce un zâmbet! Ajută un copil să meargă la școală

O tânără din Teleorman ajută copiii nevoiași. Aceasta a înființat un grup pe o rețea de socializare în care prezintă cazuri ale unor copii provenind din familii cu probleme financiare. Așa a reușit să aducă un zâmbet pe chipurile a sute de copii, de Crăciun și de Paște. Acum, Cristina încearcă să strângă de la oamenii cu suflet mare ghiozdane și rechizite pentru 200 de copii, astfel încât școala să înceapă frumos și pentru ei.

Ajută un copil să meargă la școală

Cristina are doar 21 de ani și a crescut printre preoți, așa că a știut de mică ce înseamnă empatia și dragostea pentru semeni. Ideea de a ajuta copiii sărmani din Teleorman i-a venit anul trecut, în preajma Crăciunului, când a înființat, online, grupul Împreună aducem zâmbete.

Pentru a identifica acești copii a apelat la ajutorul preoților și tot prin intermediul lor darurile ajung acolo unde trebuie. Este vorba despre peste 200 de copii cărora oamenii cu suflet le pot oferi un ghiozdan plin cu rechizite.

”Mai avem 25 de copii care au nevoie de un rucsac. Dacă mai sunt persoane dornice să pregătească “Un rucsac ca pentru mine” vă așteptăm cu drag! Deja am început să colectăm rucsacii și ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem cu cei care ne sunt alături”, este îndemnul Cristinei pentru toți cei care vor să ajute un copil să meargă la școală.

Cristina învață și lucrează în București, însă spune că niciodată nu își va uita locurile natale și pe oamenii care vor avea nevoie de ea.