halloween

Unde se pot ”speria” teleormănenii de Halloween-ul ăsta?

Tu ce faci de ”Halloween-ul” ăsta? Această întrebare o tot aud de câteva zile peste tot prin jurul meu. Și variante sunt. Cluburile din județul Teleorman le-au pregătit tinerilor un adevărat maraton de petreceri care de care mai fioroase şi înspăimântătoare, dar pline de distracţie. Cluburile s-au transformat în adevărate case ale groazei luminate de dovleci sculptaţi în aşteptarea vampirilor, a vrăjitoarelor şi a personajelor din filmele de groază.

halloween

Pe 31 octombrie, în fiecare an, se marchează Halloweenul, o sărbătoare de pe vremea vechilor celţi, cînd, conform tradiţiei lor, se celebra Anul Nou. Poporul celt credea că pe această dată toate legile timpului şi ale spaţiului se anulează, permiţînd astfel tuturor spiritelor să se întoarcă printre cei vii.

Sărbătoarea de Halloween a fost împrumutată şi de teleormăneni, care se întrec în a organiza petreceri care de care mai haioase şi mai sugestive. În acest weekend, vor avea loc numeroase party-uri. Pentru ca totul să iasă perfect, costumaţia specifică este obligatorie!halloween

Club Alexander din Alexandria dă startul distracţiei încă de sâmbătă seara. De ” Halloween Party”, DJ Crush și Mc Famous vor încerca să îngrozească atmosfera. Cele mai inspirate costume vor fi premiate.

Şi The Pub îmbracă haine de Halloween. Petrecăreţii sunt așteptați tot în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a intra în ”casa groazei”. Organizatorii vor premia și cele mai frumoase costume.

Roșiorenii s-au grăbit puțin, iar la ”Wiss Cafe” ”noaptea groazei” a fost aseară.

Poți transforma propria casă într-un film de groază

halloweenDacă nu ai dispoziţia necesară pentru a petrece o noapte într-un club, dar vrei să simţi atmosfera de Halloween, îţi poţi transforma casa, sau măcar o cameră într-o lume de groază.

Este simplu să te îmbraci într-o costumaţie care te face să pari ca rupt din ”lumea întunecată”. Prin casă poți aprinde câteva lumânări, poți agăța păienjeni din plastic pe tavan sau poți desena cranii pe paharele de unică folosință. Băutura trebuie să fie musai de culoare roşie, pentru a imita sângele. Nu trebuie să lipsească plăcinta cu dovleac, dinţii de vampir și jeleurile cu păienjeni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *