26 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Accident în Alexandria

Un tânăr fără permis şi băut a provocat un accident rutier cu două victime

Un tânăr fără permis a ajuns la spital după ce a provocat un accident rutier. Şoferul, nu numai că nu deţinea permis de conducere, dar se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul nu deţinea permis de conducere

Autoturismul nu e jucărie. Asta nu înţeleg mulţi şoferi care deşi nu au permis de conducere se urcă la volanul maşinilor. Este şi cazul unui tânăr de 17 de ani din comuna Segarcea Vale.

Din cauza faptului că nu deţinea permis de conducere şi se afla sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a pierdut controlul volanului, a derapat, după care s-a oprit pe spațiul verde de pe partea stângă a sensului de deplasare.

Se afla sub influenţa băuturior alcoolice

“În urma accidentului produs, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt pasager în vârstă de 18 ani. Aceștia fiind transportați cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana care conducea autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, spun poliţiştii teleormăneni.

Dosar penal pentru isprava lui

Pentru peripeţia sa, tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșrii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.