22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Accident între două TIR-uri! O persoană a rămas încarcerată FOTO

Grav accident rutier produs pe Drumul European 70, în localitatea Drãgãneşti- Vlaşca. Două TIR-uri s-a cionit frontal. Unul dintre şoferi a rãmas încarcerat. Circulaţia rutierã se desfãşoarã îngreunat, pe un fir alternativ.

Accident între două TIR-uri

Din cauza vitezei, şoferul unuia dintre tir-uri nu a mai putut stăpânii “mastodontul” şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, acesta a intrat în coliziune frontală cu un alt TIR care circula pe sens opus.

“Autotrenul cu care a intrat în coliziune era înmatriculat în Bulgaria şi era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bulgaria. În urma impactului, conducãtorul auto care se face vinovat de producerea accidentului a rãmas încarcerat. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Teodora Dragole.

Dosar penal pentru vătămare corporală

Persoana rãnitã a fost scoasã dintre fiarele contorsionate ale cabinei tirului şi transportatã la Spitalul de Urgenţã din Alexandria. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru “vãtãmare corporalã din culpã”.