Pe 13 și 14 februarie la HAPPYCINEMA Alexandria ai avanpremiere la preț promoțional

La HAPPYCINEMA Alexandria te bucuri săptămâna aceasta de avanpremiere la preț promoțional: doar 12 lei/biletul.

Filmele din această săptămână care pot fi văzute la preț promoțional sunt: „Oh, Ramona!”, ”ALITA: ÎNGERUL RĂZBOINIC 3D” și ” ZI DE NAȘTERE MORTALĂ 2”.

TR News și Happy Cinema Alexandria îți oferă săptămânal două invitații duble la film!

Pentru că vrem să te relaxezi și să fii la curent cu ultimele apariții de pe marele ecran, ți-am pregătit un concurs săptămânal. Dacă vrei să participi la concurs, tot ce trebuie să faci este să distribui această postare și să ne spui într-un comentariu numele persoanei alături de care doriți să mergi la film. Comentariul care adună cele mai multe like-uri este declarat câștigător! Mult succes!

Cinematograful întregii familii

Happy Cinema Alexandria este cinematograful întregii familii, locul tău preferat de petrecere a timpului liber. Vino să te bucuri de cele mai așteptate filme în atmosfera modernă a cinematografului dotat cu echipament de ultimă generație. Happy Cinema Alexandria se află în Winmarkt, etaj 3.

Concursul din această săptămână se încheie joi, 14 februarie, la ora 23:59.

Cele mai noi filme se văd la Happy Cinema

Nu uita să consulți și programul cinematografului, pentru inspirație: www.happycinema.ro/program

Happy Cinema înseamnă timp pentru tine! Hai la film!

* Invitația este dublă, valabilă pentru săptămâna viitoare (luni – joi). ATENȚIE! Dacă câștigătorul alege să meargă la filme 3D, costul ochelarilor nu este inclus în invitație.

* Invitația este valabilă la orice film, cu excepția avanpremierelor.

„OH, RAMONA!”

Este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Filmul rulează miercuri, 13 februarie de la 19:40/ 21:30 și pe 14 februarie de la 19:40/21:30.

ALITA: ÎNGERUL RĂZBOINIC 3D

De la producătorii vizionari James Cameron („AVATAR”) și Robert Rodriguez („SIN CITY”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii. Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar.

În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria. Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Filmul rulează miercuri 13 februarie de la 18:50 și joi 14 februarie de la 18:50

ZI DE NAȘTERE MORTALĂ 2

Pasionații de filme horror nu trebuie să rateze“Zi de naştere mortală 2”

Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în ZI DE NAȘTERE MORTALĂ 2, continuarea maerlui succes de box-office din 2017.

De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

Filmul rulează miercuri, 13 februarie de la 17:30 și joi, 14 februarie de la 17:30.

Biletul per avanpremieră, pe 13 și 14 februarie este de 12 lei.

Te așteptăm la Happy Cinema Alexandria, aflat la etajul 3 în Winmarkt (Str. Libertății 242).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *