23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Este oficial! Alexandria va avea un stadion modern FOTO

Stadionul Municipal din Alexandria îşi schimbă faţa. A fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Complexul Sportiv Stadion Municipal Alexandria.

Stadionul poate găzdui meciuri din Liga 1

În 18 luni, acesta va putea găzdui meciuri din Liga I şi asta pentru că va fi modernizat radical. De la gazon, la tribune, de la vestiare moderne şi până la copertine şi nocturnă. De toate acestea, dar şi multe alte facilităţi vor beneficia atât jucătorii, cât şi suporterii care vor asista la meciurile disputate pe Stadionul Municipal.

Terenul va fi refăcut

Stadionul din Alexandria. Stadionul Municipal din AlexandriaPotrivit proiectului, terenul de fotbal va fi refăcut, dimensiunile acestuia urmând să fie 105×68 metri. Mai mult decât atât, gazonul va fi înierbat şi dotat cu sisteme de drenare şi de degivrare pentru a nu îngheţa pe timpul iernii. De asemenea, stadionul va fi dotat cu sistem de nocturnă, dispus pe copertinele celor două tribune, cu nivel de iluminare pentru transmiterea în direct a meciurilor televizate, sistem de sonorizare şi adresare public, dar şi tabele multimedia.

Stadionul Municipal din AlexandriaŞi pista de atletism va fi modernizată. Aceasta va avea cinci culoare regulamentare. Nici spectatorii nu vor mai trăi meciurile în mizerie. Proiectul presupune o schimbare radicală şi în privinţa tribunelor. Deşi la meciurile echipei alexăndrene de fotbal publicul spectator poate fi numărat pe degete, municipalitatea doreşte să crească simţitor numărul locurilor.

Locuri pentru VIP şi presă

Potrivit proiectului, capacitatea tribunelor va avea aproximativ 6000 de locuri acoperite. Dintre acestea, vor fi și locuri VIP. Mai mult decât atât, va exista şi o masă a presei cu 48 de locuri, 2 studiouri TV şi o sală de conferinţe cu 75 de locuri.

Confort şi pentru sportivi

Jucătorii, oficialii, dar şi ceilalţi participanţi la organizarea evenimentelor se vor bucura de un adevărat confort. Pentru ei vor fi amenajate două vestiare complet echipate, două săli de încălzire indoor, vestiar pentru arbitri şi cameră pentru oficiali, vestiare pentru alţi participanţi la organizarea evenimentelor, cameră de control cu vedere directă asupra tribunelor, cameră comandament securitate.

O altă serie de investiţii va fi realizată pentru odihna şi recreerea fotbaliştilor. Pentru aceştia, dar şi pentru oaspeţii lor, va fi construit un hotel cu 40 de camere. Fiecare cameră va avea paturi duble şi dotată cu baie proprie.

Restaurant în incinta stadionului

Tot în incinta hotelului, jucătorii vor putea să şi mănânce la restaurantul acestuia. Nu în ultimul rând, după un meci stresant sau chiar înaintea acestuia, jucătorii se vor putea relaxa la SPA sau în spaţiile de recuperare.