23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Un tânăr de 19 ani a intrat peste o bătrână în casă și a vrut să o violeze

Dramă cumplită pentru o femeie în vârstă de 91 de ani. La lăsarea întunericului, în casa femeii a intrat o persoană de sex masculin. Acesta ar fi agresat-o fizic și i-ar fi solicitat bani, amenințând-o cu acte de violență, încercând totodată să o violeze.

Clipe de coşmar pentru o bătrână din comuna Măgura. Aceasta a fost umilită în propria casă. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă din mâinile agresorului şi a reuşit să povestească întâmplarea poliţiştilor.

”Polițiștii Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 19 ani din comuna Măgura, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tentativă de viol.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 91 de ani din comuna Măgura cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința acesteia, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi solicitat bani, amenințând-o cu acte de violență, încercând totodată să o violeze. Persoana vătămată a opus rezistență, bărbatul nereușind să o violeze și nici să sustragă bani ori alte bunuri sau valori”, se arată într=o informare a poliției Teleorman.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 19 ani din aceeași localitate.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.