29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Agresată sexual pe stradă! O femeie din Alexandria s-a trezit cu mâna unui bărbat pe sub fustă

O femeie din Alexandria a fost agresata sexual în plina stradă din reședința județului Teleorman. În timp ce mergea pe stradă, în zona PECO, o femeie s-a trezit atinsă în zonele intime de un bărbat.

Tupeu fără margini pentru un bărbat. În timp ce se afla pe strada Dunării din Alexandria acesta a văzut o doamnă îmbrăcată în fustă și fără să stea pe gânduri și-a băbat mana sub fusta femeii, atingandu-i acesteia zonele intime.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au fost sesizați de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că soția sa a fost agresată de către o persoană necunoscută, în timp ce se întorcea de la serviciu – aceasta a venit din spatele femeii și i-a introdus mâna sub fusta pe care o purta.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, în zona indicată de către apelant și persoana vătămată, au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Mihăiești, județul Olt, acesta fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, întocmind în acest sens dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, spun polițiștii din Teleorman.

În urma probatoriului administrat în cauză bărbatul a fost reținut.