19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Un șofer drogat a fost prins de poliție! S-a ales cu dosar penal

Drumurile devin tot mai nesigure și periculoase. Pe lângă șoferii neatenți, cele mai multe pericole apar atunci când aceștia consumă alcool sau, mai nou, droguri. Un șofer a fost depistat conducând după ce a consumat substanțe interzise. Din fericire acesta nu consumase și alcool.

Polițiștii teleormăneni au întocmit dosar penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

”Astfel, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării unei mostre biologice de sânge și a uneia de urină necesare pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive”, spun polițiștii din Teleorman.

Din fericire, rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal.