11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Se lucrează la DJ 612 Călinești – Antonești

Investițiile în infrastructura județeană continuă, în această perioadă, în Teleorman. Drumul Județean 612, care tranzitează cea mai mare localitate rurală a județului, se află într-un amplu proces de modernizare și reabilitare.

Porțiunea dintre Orbeasca și Călinești a fost finalizată. Au fost amenajate stații de autobuz și parcări, iar în acest moment se lucrează la reabilitarea podului de peste râul Câinelui, pe tronsonul Călinești – Antonești.

De asemenea, se lucrează și pe porțiunea cuprinsă între localitățile Antonești – Rădoiești. Este vorba, în total, de aproximativ 25 de kilometri de drum pe care s-a turnat, daja, asfalt. Iar în perioada următoare vor începe lucrările și pe Rădoiești – Săceni. Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman, a verificat personal stadiul lucrărilor.

Lucrările de reabilitare a drumului au fost așteptate de locuitorii comunei Orbeasca. Din 2013 și până acum, aproape 200 km de drumuri județene au fost reabilitate și modernizate. Alte două drumuri se află, în această perioadă, în faza de execuție.