19 octombrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Un bărbat a găsit într-o casă un pistol, mai multe cartușe și o baionetă

Surpriză pentru un bărbat din Teleorman. Acesta a găsit la streașina unei clădiri vechi, nelocuite, din curtea locuinței un pistol, mai multe cartușe și o baionetă. N-a stat pe gânduri și a sunat imediat la poliție.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Teleorman au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la imobilul deținut în comuna Lisa, a identificat un pistol, mai multe elemente de muniție și o baionetă.

În baza aspectelor sesizate, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Arme Exploziv Substanțe Periculoase. Oamenii legii au identificat la imobilul apelantului mai multe obiecte care erau depozitate la streașina unei clădiri vechi, nelocuite, din curtea locuinței.

”A fost descoperit un revolver în stare avansată de degradare prezentând urme de rugină pe toată suprafața părților metalice. O cutie metalică în care se aflau 17 cartușe, toate având caracteristicile muniției letale și prezentând urme de degradare. O baionetă introdusă în teacă metalică”, spun polițiștii din Teleorman.

Apelantul a declarat că nu are cunoștință de unde provin bunurile identificate. Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului revolverul, muniția și baioneta au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, urmând a se propune soluție prin Parchet.