23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Turnu Măgurele a sperat! Turris – U Craiova 1-4, în „optimile” Cupei României

Fanii echipei din Turnu Măgurele au sperat frumos. În optimile Cupei României, Turris Turnu Măgurele a dat peste Universitatea Craiova. După un început fantastic de meci, echipa teleormăneană a reușit să deschisă scorul și chiar să conducă la pauză.

Turris a cedat în repriza secundă

Universitatea Craiova a rezolvat în repriza secundă partida cu Turris Turnu Măgurele. Deși au avut o primă repriză foarte slabă, oltenii au învins în final cu 4-1.

Fotescu a dat speranță teleormănenilor

Universitatea Craiova a trăit periculos meciul din optimile Cupei României, de pe terenul lui Turris. Fotescu a înscris în minutul 33, după ce a speculat neatenţia fundaşilor olteni, iar echipa din liga a treia a condus cu 1-0 la pauză.

Universitatea Craiova și-a arătat valoarea

Devis Mangia a forţat şi a început repriza secundă cu Koljic şi Mateiu. Deţinătoarea trofeului a întors scorul în două minute, ajutată şi de apărarea visătoare a lui Turris. Donkor şi Bancu au fost marcatorii. Ultimul jucător introdus pe teren de Mangia, Burlacu, a majorat diferenţa, iar scorul final, 4-1 pentru craioveni, a fost stabilit de Cicâldău, în minutul 88.

În memoria victimelor de la Colectiv

La meciul de la Turnu Măgurele fanii olteni au afișat un banner în memoria victimelor incediului din clubul Colectiv, de acum 3 ani. În minutul 64, numărul persoanelor decedate, suporterii au aplaudat timp de un minut și au afișat un mesaj emoționant: „Dreptate pentru 64, minte pentru 20 de milioane”