22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

cfr calatori

Trenuri anulate, în Teleorman, din cauza gerului

Gerul anulează trenurile care circulă în Teleorman. CFR Călători a anunțat că două trenuri care circulă pe rute teleormănene sunt anulate, în această perioadă, din cauza gerului.

Trenuri anulate, în Teleorman

CFR Călători a anulat, astăzi, 21 de trenuri care circulă pe diverse rute din țară.

”Pe unele rute secundare din sudul și sud-estul țării se intervine pentru remedierea unor disfuncționalități la macazuri, linia de contact sau la materialul rulant. Se circulă doar cu locomotive Diesel. Din aceste cause, unele trenuri pot înregistra întârzieri. Pprioritatea noastră este aceea de a asigura oamenilor un transport fără riscuri și de a realiza legături între marile orașe, pe magistrale”, anunță CFR Călători.

În Teleorman, două trenuri sunt, cel puțin astăzi, anulate. Este vorba despre 9377 Alexandria-Zimnicea și despre 9372 Zimnicea-Roșiori Nord.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care le aveti din cauza întârzierilor sau disfuncționalităților apărute”, spune CFR Călători.

În total, din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a anula sub 3% dintre acestea. Decizia s-a luat pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Banii pe bilete pot fi restituiți

CFR Călători spune că pasagerii care au bilete sauabonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate. Este vorba despre biletele pentru întreaga rută sau pentru distanța neefectuată din ruta respectivă, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.