20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Angajări la Spitalul Județean Spitalul TBC din Roșiorii de Vede face angajări Spitalul Județean de Urgență din Alexandria face angajări spitalul judetean de urgenta alexandria

Spitalul Județean din Alexandria angajează asistenți medicali

Spitalul Județean din Alexandria angajează asistenți medicali. Două posturi sunt scoase, în această perioadă, la concurs. Posturile sunt pentru asistenți medicali debutanți.

Spitalul Județean din Alexandria angajează asistenți pentru Secția Medicală

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante. Este vorba de asistent medical debutant în cadrul Secţiei Medicală.

Conform legii, pentru a ocupa un post contractual, candidații trebuie să aibă cetățenia română, să cunoască limba română, scris și vorbit și să aibă capacitate deplină de exercițiu. În plus, trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, și să aibă studiile specifice postului scos.

Mai exact, aspiranții la un post de asistent medical trebuie să fie absolvenți ai şcolii postliceale, specialitatea medicină generală și să aibă certificat de membru eliberat de O.A.M.G.MAM.R.

Concursul se va organiza pe data de 13 februarie 2017, cu începere de la ora 10:00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției. Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății nr. 1, Județul Teleorman, telefon 0247/306.758 și 0247/306.723.

Un post de asistent, și la Drăgănești de Vede

Și Primăria Drăgănești de Vede organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical comunitar.

Cei interesați trebuie să aibă diplomă de liceu cu bacalaureat şi diplomă pentru şcoală postliceală sanitară. Vechimea nu este necesară.

Concursul se va organiza pe data de 03 februarie 2017, de la ora 11:00, proba scrisă și pe 06 februarie 2017, ora 11:00, interviul.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Drăgănești de Vede județul Teleorman, telefon 0733.940.156, e-mail primariadraganestidevede@yahoo.com.