11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

gara roșiori

Tragedie în gara din Roșiorii de Vede! Un bătrân și-a dat ultime suflare chiar pe peronul gării

Tragedie în gara din Roșiorii de Vede. Un bătrân de 76 de ani și-a dat ultima suflare chiar pe peronul gării.

Bătrânul de 76 de ani a căzut ca secerat

Scene dramatice s-au petrecut, astăzi, pe peronul gării din Roșiorii de Vede. Drumul unui bătrân de 76 de ani s-a oprit, astăzi, brusc. Omul venise de la Turnu Măgurele, în stația CFR Roșiori Nord, pentru a merge, mai departe, spre Brașov. Efortul de a urca scările de la casa de bilete până pe peron s-a dovedit a fi, însă, fatal pentru el.

Tragedie în gara din Roșiorii de Vede. Bătrânul era cardiac

Conform reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman, bătrânul avea afecțiuni cardiace. Căldura și oboseala cauzată de călătoria de la Turnu Măgurele până la Roșiorii de Vede i-au fost fatale. Bătrânul, ajuns în gara din Roșiori, s-a oprit la casa de bitele. După ce a urcat scările care duc spre peron i s-a făcut rău și s-a prăbușit, pur și simplu.

Soția a încercat să-l salveze

gara roșioriPentru că era cardiac, soția a încercat, disperată, să îl salveze. Când au sosit ambulanțierii, femeia avea în mână un spray cu nitroglicerină, pe care îl folosea, în speranța că soțul ei va supraviețui. Din nefericire, însă, nici măcar eforturile echipajului de la Ambulanță nu i-au fost de nici un folos bătrânului. Salvatorii au încercat, minute, în șir, să îl resusciteze, însă fără nici un rezultat.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital, pentru a i se efectua necropsia și pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.