Tragedie! A vrut să se răcorească, dar a murit înecat FOTO

Tragedie într-o familie din județul Teleorman. Un băiat de 16 ani și-a găsit sfârșitul în apele râului Vedea.

A intrat în apă și nu a mai putu să iasă

A vrut să se răcorească pe o zi caniculară, dar a murit înecat. Este povestea unui tânăr de 16 ani din comuna Plosca. Acesta s-a dus, în această după-amiază, să se scalde în râul Vedea. Deși nu știa să înoate bine, acesta nu s-a temut. Și asta pentru că râul este secat și apa nu depășește 40 de centimetri. Din păcate, ceea ce nu a știut el este faptul că din zonă se tot scoate nisip. Acesta a nimerit într-o groapă adâncă de 6-7 metri și nu a mai ieșit.

Tragedie! Tânărul a fost găsit fără suflare

Un localnic a sărit în ajutorul său, dar nu l-a găsit pentru a-l scoate. Fără să stea prea mult pe gânduri, omul a sunat la 112 și a anunțat evenimentul. În scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția echipele de intervenție.

Pompierii au reușit să-l găsească pe băiat în mai puțin de 5 minute. Medicii de la Ambulanță au încercat, preț de mai multe minute, să-l resusciteze, dar fără succes. Într-un final, aceștia au declarat decesul tânărului.

Cazul a fost preluat de poliție. Aceștia vor trebui să stabilească împrejurările producerii acestui eveniment, dar și cei care se fac vinovați pentru cumplita tragedie.
One thought on “Tragedie! A vrut să se răcorească, dar a murit înecat FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *