7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Trafic restricționat, bacul de la Zimnicea oprit și încă multe localități rămase fără curent electric – ora 12:00

Situația drumurilor din județul Teleorman se îngreunează de la o oră la alta. Zăpada care cade neîncetat, dar și vântul care suflă în rafale fac tot mai dificilă intervenția echipelor de deszăpezire.

La ora 12:00 se circulă pe toate drumurile naționale și județene. Drumarii acționează în permanență cu mijloacele de deszăpezire din dotare, precum și cu materiale antiderapante. Pe sectoarele de drum afectate de căderile masive de zăpadă, 123 de oameni acționează cu 102 utilaje, misiunea acestora fiind foarte dificilă din cauza condițiilor meteorologice prognozate, aflate sub incidența Codului Portocaliu.

Trafic îngreunat în localitatea Drăgănești de Vede

Cu toate acestea, primarul localității Drăgănești de Vede a anunțat faptul că la nivelul localității circulația pe drumurile interioare este îngreunată

20 de localități încă în beznă

Sunt 20 de localități cu defecțiuni la rețeaua electrică, fiind afectați mai mulți consumatori. Pentru remedierea problemelor apărute, în acest moment furnizorul de energie electrică are în teren 14 echipe.

Camion rămas blocat în afara părții carosabile

Pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a anunțat faptul că la nivelul localității Smârdioasa un autocamion a rămas blocat în afara părții carosabile, pe DN 51. S-a luat legătura cu primarul localității care a luat măsura de a trimite un tractor din cadrul SVSU Smârdioasa în vederea tractării și repunerii în circulație a autovehiculului. Misiunea a fost executată fără a fi întâmpinate probleme deosebite.

CITEȘTE ȘI Un microbuz cu 6 persoane, un tir și un autoturism au derapat de pe carosabil

Un autoturism a derapat pe E 70 – Alexandria – București

La ora 10.10, s-a primit un apel pe numărul unic de urgență 112, prin care s-a anunțat că un vehicul a derapat în afara părții carosabile a drumului E 70, la ieșirea din localitatea Drăgănești Vlașca. La fața locului a acționat SDN, SVSU Drăgănești Vlașca și echipaje ale poliției. Din fericire, la acest eveniment nu s-au înregistrat victime.

Bacul de la Zimnicea nu mai execută curse

Începând cu ora 10.30, bacul Oltișoru 4, care face legătura între Punctul de trecere a frontierei Zimnicea rutier și Punctul de trecere a frontierei Svistov rutier, nu mai execută curse din cauza condițiilor meteo nefavorabile, acestea determinând instituirea interdicției circulației mijloacelor de transport marfă pe drumurile publice din Republica Bulgaria și imposibilitatea accesului mijloacelor de transport către PTF Svistov.