Peste 3.200 de lei salariu pentru cules de zmeură în Portugalia

zmeura in portugalia

Teleormănenii care vor să culeagă zmeură în Portugalia, la începutul anului viitor, au la dispoziție 300 de locuri de muncă. Contractele sunt pentru cel puțin două luni, salariul, în lei, depășind 3.200 de lei.

”Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 300 locuri de muncă sezoniere în agricultură la culesul zmeurei, în Portugalia. Cele trei firme portugheze JBI Group, Hubel Agricola şi Agrivabe, dispun de contracte de muncă de cel puțin 2 luni. Lucrul începe cu luna februarie sau martie 2017 și se încheie în luna mai sau iunie 2017”, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, într-un comunicat de presă.

Salariu de aproape 720 de euro, pentru cules de zmeură în Portugalia

Firmele portugheze angajatoare asigură cazarea lucrătorilor și, în unele cazuri, chiar și o masă pe zi.

”Cazarea se va face în cămine, va fi asigurată de angajator şi va fi platită de angajat cu 1 €/zi. Angajatorul asigură transportul către Portugalia, urmând să şi-l deducă din primele salarii. În unele ferme, masa de prânz (sau cina) va fi oferită sau va fi plătită numerar, de către angajator. Programul de lucru va începe la ora 7:30, şi se va lucra de luni până duminică. Vor fi una sau două zile libere pe săptămână, prin rotaţie. În funcție de necesități, se vor efectua ore suplimentare”,  se arată în comunicatul de presă.

Pentru toată munca depusă, salariul poate ajunge la aproape 720 de euro pe lună.

”Salariul de bază lunar (cu săptămâna de lucru de 40 de ore, 5 zile lucrătoare pe săptămână) va fi de 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de crăciun) = 618.33 € (înainte de impozitare). Salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de crăciun) + 100 € la 200 € (ore suplimentare) + 0 € până la 250 € (premiu de productivitate) = 718.33 €”, anunțăAJOFM Teleorman.

Oferta are valabilitate până la data de 23 decembrie 2016.

Selecția pentru cules de zmeură în Portugalia se va face în luna ianuarie 2017

Teleormănenii care doresc să muncească în Portugalia, la cules de zmeură, vor putea participa la selecția de angajare, în luna ianuarie 2017.

Data și locul selecției vor fi anunțate, din timp, de AJOFM Teleorman.

Informaţii suplimentare despre ofertă puteţi obţine de pe portalul EURES România, la adresa: http://eures.anofm.ro sau la sediul AJOFM Teleorman, din Alexandria, Str.Dunarii,nr.1, tel:0247.31.5915.

1 thought on “Peste 3.200 de lei salariu pentru cules de zmeură în Portugalia

  1. La noi in judet s.a facut propaganda fascista la ziua nationala.steag aruncat jos.aproape sa ne ridice pe sus.in afara la fel in jurul atentatelo.fascisti in strada.aveau cred si masini pregatite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *