23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Teleormănean arestat pentru contrabandă

Un teleormănean a fost arestat pentru contrabandă. În perioada iunie –  iulie 2020, bărbatul ar fi colectat, depozitat, transportat și comercializat țigarete, diverse mărci, provenind din contrabandă. La percheziție polițiștii au descoperit în casa acestuia peste 34.000 de țigarete, bani și telefoane mobile care fac obiectul cauzei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului București și comunei Poeni, județul Teleorman.

Au fost vizate domiciliile unor persoane cercetate într-un dosar penal având ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată, totodată fiind pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul București, care a fost condus la audieri.

În fapt, s-a reținut că în perioada iunie –  iulie 2020, bărbatul ar fi colectat, depozitat, transportat și comercializat țigarete, diverse mărci, provenind din contrabandă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au identificat și indisponibilizat peste 34.000 de țigarete, bani și telefoane mobile care fac obiectul cauzei, față de bărbatul condus la audieri fiind dispusă măsura reținerii.

Ulterior, în raport cu probatoriul administrat, Judecătoria Videle a admis arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile, și a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumelor de bani ridicate în urma perchezițiilor.