29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

filatură

Accidente de circulație, feroviare și multe agresiuni petrecute în județul Teleorman

Weekend aglomerat pentru ambulanțierii teleormăneni

7 teleormaneni au fost victimele unor evenimente rutiere, doi dintre ei fiind implicați într-un accident feroviar, petrecut în localitatea Valea Cireșului. În total, ambulanțele din județul nostru au intervenit, de vineri dimineață și pâna acum, la peste 400 de solicitari.

Teleormanenii au acuzat diverse probleme de sănătate, în ultimele zile. Conform datelor centralizate de Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, aproape 60 dintre ei au suferit, în week-end, de dureri abdominale sau de spate, 32 de dureri de cap și 23 au avut probleme respiratorii minore.

Ambulanța a intervenit și în cazul a 16 copii bolnavi, cărora le-a acordat primul ajutor. Alți 11 teleormăneni au suferit, de vineri dimineața și până astăzi, accidente vasculare cerebrale și tot atâția au fost găsiți inconștienți de către echipajele de pe ambulanță, iar 4 au leșinat.

9 teleormăneni au fost victimele unor agresiuni fizice sau conflicte și 25, ale unor accidente diverse.

Interesant este că, tot în ultimele zile, ambulanțierii au intervenit și în cazul a 19 teleormăneni cu probleme psihice.

Pentru alți 3 teleormăneni, echipajele de pe ambulanță nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Unul dintre ei, un bărbat de 68 de ani din Roșiorii de Vede, și-a luat singur viața, spânzurându-se. Ceilalți doi pacienți găsiți decedați sunt un bărbat de 46 de ani din Alexandria și o femeia de 84 de ani, tot din municipiul reședință de județ.

Șapte oameni au fost victimele a 4 evenimente rutiere, doi dintre ei fiind implicați întru-un accident feroviar petrecut în localitatea Valea Cireșului. Alți doi teleormăneni, din Segarcea Deal și Roșiorii de Vede, erau pietoni. Ceilalți trei au fost victimele unui accident petrecut la Cernetu.