29 septembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

angajări

Aproape 250 de locuri de muncă vacante în Teleorman

Locurile de muncă sunt o adevărată problemă în județul Teleorman.

Un cunoscut lanț național de supermarketuri are nevoie, in această perioadă, de forță de muncă din județul nostru. Locurile de muncă sunt vacante în Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede. Mai exact, se caută câte cinci casieri, cinci vânzători și câte un recepționer marfă respectiv un lucrător comercial pentru fiecare din cele două municipii.

În total, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman are în baza de date aproape 250 de locuri de muncă vacante, atât pentru persoane cu studii generale sau medii, cât și pentru cele cu studii superioare.

Alexandria

Cele mai multe locuri de muncă disponibile, peste 160, sunt în Alexandria. În municipiul reședință de județ sunt vacante posturi de lucrator comercial, electrician de întreținere și reparații, patiser, brutar, sudor, muncitor necalificat, agent vânzări, economist, agent de pază, casier sau lucrător în construcții. În plus, Poșta Română are vacante două posturi, unul de factor poștal distribuitor rural pentru Vitănești și unul de mânuitori valori în Alexandria.

Roșiorii de Vede

În Roșiorii de Vede sunt vacante 19 locuri de muncă. Pe lângă cele 12 joburi puse la dispoziție de lanțul de supermarketuri, roșiorenii se mai pot angaja ca electrician, contabil, excavatorist sau mecanit.

Turnu Măgurele

În Turnu Măgurele se caută 14 ucenici-confectioneri-asamblori articole textile și 12 lucrători în supermarket.

Videle

La Videle sunt disponibile 21 de locuri de muncă. Se caută muncitor necalificat, încărcător-descărcător, asistent medical generalist, inginer mecanic, muncitor necalificat în mine și cariere și specialiști în domeniul securității și sănătății în muncă.

Zimnicea

În Zimnicea, o firmă din București are nevoie de 20 de muncitori necalificați.

Aici găsiți lista tuturor locurilor de muncă vacante în această perioadă în Teleorman, numele angajatorilor și datele lor de contact, precum și condițiile de angajare.