26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Șofer fără permis

Inconștiență! Șofer fără permis a lovit o femei pe trotuar și a fugit

Un șofer fără permis de conducere a lovit o femeie care se deplasa pe trotuar și a fugit de la locul accidentului. El s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

A fugit de la locul accidentului

Inconştienţa se plăteşte scump. Un tânăr de 29 de ani din municipiul Alexandria, fără permis de conducere, a vrut să fără și el o plimbare cu mașina prin oraș. Din păcate pentru el, lipsa de experiență și neatenția au făcut să piardă controlul volanului și să lovească o femeie care mergea pe trotuar. Deși victima era întinsă pe trotuar nu s-a uitat nici o clipă în spate și a fugit de la locul accidentului.

”Un bărbat în vârstă de 29 ani din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii din direcția străzii Dr. Stâncă către Str. București, la intersecția cu str. H.C.C., pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat o femeie în vârstă de 63 ani din Alexandria care se afla pe trotuar. După producerea evenimentului, autorul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, sustrăgându-se de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor în cauză, s-a stabilit că respectivul conducător auto nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Șoferul s-a ales cu dosar penal

În urma evenimentului a rezultat rănirea femeii care a fost transportata la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, sustragerea de la recoltarea de probe biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , urmând a se propune soluție prin Parchet.