20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Ghidul verii

Ghidul verii: 3 elemente ESENȚIALE pentru un răsfăț pe cinste!

Dacă ai lucrat din greu pe tot parcursul anului, cu siguranță meriți să ai o vară relaxantă și fără griji. Este timpul să fii mai puțin strictă cu propria persoană și să îți aloci un timp special pentru tine, în care să îți poți reîncărca bateriile.

Iată 3 lucruri care te vor scoate din rutină și îți vor oferi un binemeritat răsfăț!

Ghidul verii1. Fă o schimbare de look!

Vara este sezonul perfect pentru a încerca un look nou. De exemplu, dacă ți-ai dorit întotdeauna să îți tunzi părul, acum este momentul perfect. Completează noua coafură și cu o culoare nouă și cumpara vopsea fara amoniac de pe BottegaVERDE.ro, pentru a obține o nuanță naturală, strălucitoare, fără ca părul tău să sufere efectele nocive ale unei vopsele de păr obișnuite.

În plus, poți experimenta un stil vestimentar nou. Dacă, până acum, ai purtat jeans și pantaloni, poți încerca să adopți un look mai feminin care, totodată, te va ajuta să faci față căldurii toride: poartă rochii vaporoase, maiouri cu printuri florale și sandale lejere.

Ghidul verii2. Lenevește fără să te simți vinovată!

Dacă, în timpul anului, te-ai simțit vinovată pentru fiecare clipă de relaxare, este timpul să renunți la această atitudine. Meriți o pauză, așa că acționează în consecință! Dă o fugă pe litoral, pleacă într-o excursie la munte sau aventurează-te într-un circuit internațional.

În cazul în care, totuși, timpul nu îți permite asemenea escapade, relaxează-te în confortul propriei locuințe. Acum poți să citești cărțile de care nu ai avut timp și să urmărești serialele preferate. Pentru aceasta, îți recomandăm cele mai comode fotolii de tip bean bag. Intră pe site-ul Lazyboy și descopera toate modelele disponibile. Îți garantăm o relaxare deplină!

3. Fă-ți un abonament la un centru de wellness!Ghidul verii

Deși, la prima vedere, nu pare întocmai o metodă de relaxare, mersul la sală îți poate aduce numeroase beneficii. Fă-ți un abonament la un club de wellness care include mai multe facilități și, astfel, te vei putea bucura de zile întregi dedicate propriei tale persoane. Mergi la clasele de group fitness, care îți vor ridica nivelul de energie și te vor ajuta să scapi de câteva kilograme.

De asemenea, în acest mod, îți poți face și prieteni noi. Nu uita de tratamentele corporale, ședințele de masaj și reiki. Include în program și o oră de înot, câteva minute de saună și o sesiune de pilates, pentru zile sau seri ideale!

Așadar, vara aceasta, lasă grijile deoparte și fă-ți timp pentru tine!