30 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

PSD Teleorman

PSD Teleorman va face o campanie electorală de la om la om (VIDEO)

Președintele PSD, Liviu Dragnea a venit în Alexandria pentru a-și depune candidatura pentru un nou mandat de parlamentar. Liderul social-democrat deschide lista pentru Camera Deputaților. Pentru camera superioară a Parlamentului primul pe listă este Carmen Daniela Dan.

Înghesuială mare astăzi la Biroul Electoral Județean Teleorman. Cei de la ALDE, dar și PSD au lăsat pentru ultima zi depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Pentru Camera Deputaților lista va fi deschisă de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta este secondat de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea. Poziția a treia îi revine actualului deputat Valentin Boboc. Lista este completată de Violeta Răduț, consilier în cadrul Primăriei Alexandria, Petre Cioabă – consilier județean, Valentin Chiran – consilier județean și Bogdan Gogoi.

În privința candidaturilor pentru Senatul României, fostul prefect al județului Teleorman, Daniela Carmen Dan deschide lista. Pe poziția a doua se regăsește Marian Potbăniceanu, fostul președinte al TSD Teleorman. Lista este completată de Cristiana Piper Savu, fost director al OJPC Teleorman și inspector adjunct al Inspectoratului Școlar, în prezent viceprimar al Municipiului Roșiorii de Vede. Ultimul pe lista candidaților pentru un fotoliu de senator îl regăsim pe actualul senator, Florinel Dumitrescu.

Dragnea speră la o campanie electorală corectă

Cu acest prilej, liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis și câteva mesaje de susține colegilor săi. El își dorește o relansare fiscală și speră să ajute clasa de mijloc să se dezvolte. Mai mult, acesta speră să aibă parte de o campanie electorală corectă și și-a îndemnat colegii candidați să meargă prin toate localitățile din județ și să discute cu alegătorii.

În privința scorului pe care ar putea să-l obțină în județul Teleorman, Liviu Dragnea a fost destul de rezervat.

”Atât cât va hotărî populația din Teleorman. Atât cât vor hotărî cetățenii să ne acorde încredere, cu atât vom merge la București”, a încheiat șeful PSD.