ALDE Teleorman are ca țintă un deputat și un senator (VIDEO)

Alde Teleorman

Un deputat și un senator. Asta și-a propus conducerea ALDE Teleorman la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Președintele liberalilor și democraților teleormăneni, Calotă Ică a lansat și câteva atacuri la adresa conducerii PNL Teleorman.

ALDE Teleorman a depus la Biroul Electoral Judeţean listele pentru alegerile parlamentare. La finalul înregistrării, liderul formațiunii a dat și un pronostic: un deputat și un senator.

Un deputat și un senator

“Targetul ALDE Teleorman este un deputat şi un senator pentru judeţul Teleorman. Vreau să vă spun că suntem încrezători în acest rezultat şi sunt sigur că-l vom obţine. Ieri am văzut că un partid a făcut nişte istericale. A întrebat cine este ALDE? Cât de curând o să afle cine este ALDE.

Vreau să vă spun că toţi colegii mei care candidează pentru parlamentare sunt teleormăneni, absolut toţi, n-avem paraşutat pe nimeni din nici un judeţ, consiliera niciunui preşedinte de partid, şi vreau să vă spun că sunt oameni care au dovedit şi oameni din toate mediile sociale. Noi ne abţinem de la a face alte comentarii deocamdată, suntem un partid echilibrat, vrem să ne vedem de treaba noastră şi să spunem ce putem să facem şi mai puţin să intrăm în acest joc de a ataca cele două partide, PSD şi PNL. Eu le urez succes tuturor şi sper ca rezultatul nostru să ne facă să stăm cu fruntea sus”, a declarat Calotă Florică Ică, preşedintele ALDE Teleorman. Acesta ocupă și prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Campanie liniștită și fără polemici

De cealaltă parte, Samuel Calotă, cel care deschide lista pentru Senatul României din partea ALDE, s-a declarat încrezător în șansele partidului. El speră la o campanie liniștită și fără polemici fără sens.

“Ne-am propus să obţinem un mandat de deputat şi unul de senator. Nu ştiu ce procent, nu ştiu ce număr de voturi, însă vom avea suficente cât să ne încurcăm adversarii şi noi să ne atingem ţinta. Eu sunt încrezător în şansele mele şi în şansele preşedintelui Calotă Ică şi ne propunem ca în perioada asta de pre-campanie şi de campanie să nu intrăm în polemică şi să nu facem atacuri la persoană pentru că, presupun eu, am depăşit de mulţi ani acest statut şi anume de a ne coborî la acest nivel suburban de exprimare. Le urez succes şi celor din PSD, şi celor din PNL, şi celor din PMP şi din toate partidele, dar mai puţin succes decât ne dorim şi ne urăm nouă!”, a declarat Samuel Calotă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *