PNL Teleorman și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Candidații PNL Teleorman pentru alegerile parlamentare se simt pregătiți de luptă. Nici unul dintre competitorii liberali nu a mai ocupat până acum o funcție în Parlamentul României.

Conducerea PNL Teleorman și-a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Așa cum se știa deja, primul pe listă pentru un fotoliu de senator este președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu. Locul secund a fost atribuit consilierului județean Maria Stoian. Lista este completată de un alt consilier județean, Marin Țole și se încheie cu primarul comunei Viișoara, Tiberiu Neamu.

PNL Teleorman s-a eliberat de stresul dictaturii lui Liviu Dragnea

Vizibil emoționat, dar plin de încredere, liderul liberalilor teleormăneni a mărturisit că este pregătit de lupta electorală. Mai mult decât atât, el și-a propus ca partidul pe care îl conduce, să obțină la aceste alegeri doi deputați și un senator.

”Este o zi importantă pentru PNL Teleorman, pentru că am depus listele pentru Parlamentul României. Obiectivul nostru este unul mare și măreț, și anume, doi deputați și un senator.

De astăzi încolo o să vedeți o altă față a partidului și asta pentru că ne-am eliberat puțin de sub stresul dictaturii lui Liviu Dragnea”, a declarat Eugen Pîrvulescu la câteva minute după depunerea candidaturii la Biroul Electoral Județean.

El a lansat și câteva atacuri la adresa PSD. Ținta lui a fost Liviu Dragnea și Adrian Gadea.

”Este un dispret din partea lui Liviu Dragnea să vină de la București și să decidă în 10 minute candidații PSD Teleorman la alegerile parlamentare fără să se consulte cu nimeni din conducerea județeană a partidului.

Sunt dezamăgit și de președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea. Nu am crezut niciodată că o să părăsească județul după ce s-a bătut la locale să ajungă președintele Consiliului Județean. La PNL Teleorman nu veți găsi asta niciodată”, a încheiat președintele liberalilor teleormăneni.

Daniela Mara Calista își dorește să ridice județul Teleorman din punct de vedere economic

În ceea ce privește Camera Deputaților, lista este deschisă de Daniela Mara Calista, fost consilier al premierului Dacian Cioloș. Aceasta este secondată de fostul director al AJOFM Teleorman, Mihai Murar. Pe locul trei îl găsim pe primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru.

Fostul consilier al premierului Dacian Cioloș, Daniela Mara Calista, a mărturisit că știe problemele cu care se confruntă locuitorii județului Teleorman. Ea își dorește să ridice județul atât din punct de vedere economic, cât și social.

“Am avut plăcerea să mă ocup de mai multe proiecte care țin de județul Teleorman și astfel am reușit să cunosc problemele acestui județ. Îmi doresc să putem ridica atât economic, cât și social județul Teleorman”, a spus candidatul PNL Teleorman, Daniela Mara Calista.

Un lucru care trebuie remarcat la lista candidaților PNL din județul Teleorman este acela că nici unul dintre competitori nu a mai ocupat până acum o funcție în Parlamentul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *