23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Smiley, Luminița Anghel și Alb și Negru concertează la Alexandria

Smiley, Luminița Anghel și formația Alb și Negru vor concerta la Alexandria. Îndrăgiții artiști vor urca pe scena amplasată în fața Casei de Cultură cu ocazie celei de-a 48 ediții a festivalului național de muzică ușoară ”Teleorman Pop Fest”.

Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului vin la Alexandria. Smiley, Luminița Anghel și formația Alb și Negru sunt doar câțiva dintre artiștii care îi vor încânta pe alexăndreni cu melodiile lor. Evenimentul va avea loc în perioada 17-18 mai.

smiley

A fost ”Ghiocelul de aur”, a devenit ”Primăvara în Teleorman”, anul trecut s-a numit ”Alexandria Pop Fest”, iar la ediția din acest an poartă numele ”Teleorman Pop Fest”. Deși în ultimii ani și-a tot schimbat numele, festivalul de la Alexandria rămâne unul dintre cele mai vechi festivaluri de gen din țară.

Un singur concurent din Teleorman

După etapa de preselecţie, realizată în urmă cu doar câteva zile, în competiţie au mai rămas doar 16 concurenţi din toate colţurile ţării. Printre aceştia regăsim un singur teleormănean. Este vorba despre Cezar Gună. Acesta a participat și la ediția de anul trecut a festivalului, dar a devenit cunoscut după ce a câştigat Locului I la Faza naţională a concursului ”Talent show”; Locul al II-lea al concursului de muzică “T – Voice” 2014 şi marele trofeu al aceluiaşi concurs, ediţia din 2012.

Smiley și Luminița Anghel concertează în încheierea ”Teleorman Pop Fest”

Festivalul ”Teleorman Pop Fest” se va desfăşura pe Platforma din fata Casei de Cultura Alexandria în zilele de 17 și 18 mai. Pe data de 17 mai evenimentul debutează la ora 19:30. După spectacolul concurs vor susține recitaluri forbațiile Alb și Negru și Noaptea Târziu.

A doua zi, tot de la ora 19:30, va avea loc gala laureaților. După festivitatea de premiere, prima care va urca pe scenă va fi Luminița Anghel. Cel care încheie a 48-a ediție a festivalului va fi Smiley.

Mai trebuie spus faptul că prezentatorul festivalului va fi Kamara, iar concurenții vor fi acompaniaţi de Band-ul condus de Dan Dimitriu.

Juriul celei de a 48-a ediții va fi compus din Titus Andrei, Viorel Gavrilă, Dan Dimitriu, Luminița Anghel și Mihai Pokorski.

Câştigătorul trofeului ”Teleorman Pop Fest” este recompensat cu suma de 4.000 lei, ocupantul premiul I pleacă mai ”bogat” cu 2.500 lei, cel clasat pe poziţia a II-a primeşte 2.000 lei, iar locul al III-lea primeşte 1.500 lei. Mai sunt acordate şi două premii speciale: premiul de popularitate, recompensat cu 1.000 lei și premiul CJCPCT – 600 lei.