Majoretele de la Pedagogic, vicecampioane naționale FOTO

pedagogic

Echipa de majorete a liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria a câștigat medalia de argint în cadrul Campionatului Național de majorete.

O nouă medalie pentru majoretele de la Pedagogic

Un nou triumf, o nouă medalie pentru echipa de majorete a Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Acestea au reușit să câștige sâmbătă, în cadrul Campionatului Național de majorete medalia de argint. Competiția care s-a desfășurat la poalele munților, în orașul Râșnov, a ajuns la a X-a ediție.

Organizatorii au dorit să realizeze un adevarat spectacol și concursul a fost împărțit pe 4 secțiuni de vârstă: precadete, cadete, junioare și senioare. Mai mult, și acestea au fost împărțite pe stiluri: majorete tradiționale cu pom-pon, majorete tradiționale cu baton, cheerleading sau cheer dance și majorete hobby.

Fetele de la Mircea Scarlat au evoluat în cadrul categoriei de senioare, stilul cheer dans feeestyle. Alexandrencele de la Wild Eagles au avut de înfruntat echipa Angels din Ploiești și Madness UMF din Cluj Napoca.

Orele de muncă au dat roade

Echipa noastra a demonstrat încă o dată că orele de repetiții istovitoare, pasiunea și talentul fac casă bună. Fetele au muncit mult, și-au sacrificat timpul liber în favoarea orelor de repetiție desfășurate de 2 ori pe săptămână. Odată cu apropierea competițiilor și timpul devine mai scurt, iar pregătirea și mai serioasă. Majoretele nu și-au odihnit picioarele 3, 4 zile la rând visând la victorie.

O nouă competiție

Sub îndrumarea profesorului Iulian Augustin Ciobanu, “Vulturii sălbatici” au reușit să obțină locul al II-lea și șansa de a participa luna viitoare la Campionatul de Cheerleading din Praga. Cu ele vor merge și fetele de la Madness UMF Cluj Napoca, cele care au obținut medalia de aur.

Evenimentul de sâmbătă a fost organizat de Asociația de majorete din România în colaborare cu Asociația Club Sportiv Olimpic Cetatea Râșnov și Primăria Râșnov. Concursul a debutat cu o defilare prin oraș a tuturor echipelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *