Razie printre taximetriștii de ocazie! ”Pirații” au fost amendați

taximetriștii

Călătoria cu taxiul a devenit o adevărată aventură. „Piraţii” asfaltului există în toată ţara. Aceştia nu au autorizaţie pentru taximetrie şi în unele cazuri nici măcar permis. În dorinţa de a realiza câştiguri materiale, nu se gândesc că pun în pericol viaţa lor precum şi a călătorilor. Locurile în care aceştia îşi desfăşoară activitatea sunt bine-cunoscute de autorităţi, dar rar sunt deranjaţi şi luaţi la întrebări.

Razie printre taximetriștii pirat

Acţiune de amploare a poliţiştilor din Alexandria. Oamenii legii au verificat ieri, legalitatea desfăşurării transportului rutier în regim ,„taxi“. Prin această acţiune se încearcă eliminarea pirateriei din rândul taximetriştilor.

Ieri dimineaţă, poliţiştii de la rutieră ajutați de cei de la Poliția Locală Alexandria au luat la puricat mai multe „taxiuri” care efectuează curse ilegale între comunele învecinate reședinței județului şi Alexandria.

6 sancțiuni contravenționale

”În baza planului comun de acțiune aprobat de către Primăria Municipiului Alexandria și de către Poliția Municipiului Alexandria, s-a desfășurat o acțiune comună a Poliție Locale Alexandria cu Biroul Poliție Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Alexandria. Au fost controlate 28 de autovehicule. Au fost aplicate 6 sancțiuni în valoare de 7.500 lei”, se arată într-o informare a Primăriei Alexandria.

Toate sancţiunile au fost aplicate pe Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Poliţiştii le recomandă teleormănenilor să nu apeleze la astfel de mijloace de transport întrucât îşi riscă viaţa. Multe dintre autovehiculele folosite pentru astfel de curse nu au inspecţia tehnică la zi.

Astfel de razii vor mai avea loc și în zilele următoare.

1 thought on “Razie printre taximetriștii de ocazie! ”Pirații” au fost amendați

  1. ” Taximetristii” din statia PECO cind vor disparea? Sunt prieteni cu Politia locala stau la taclale pana umple masina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *