7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

examen bacalaureat

Simulare Bacalaureat 2022! Nici un elev nu a fost eliminat la a doua probă

Nici un elev nu a fost eliminat la cea de-a doua probă scrisă din cadrul simulării probelor scrise ale Examenului Național de Bacalaureat 2022 în județul Teleorman.

Disciplinele la care se susține această probă, în funcție de filieră, profil și specializare sunt matematica și istoria. În județul Teleorman, din cei 2227 de elevi înscriși, s-au prezentat 1490 elevi, iar 737 au fost absenți. Niciun elev nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Subiectele și baremele de corectare pentru proba de astăzi au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Următoarele probe vor avea loc astfel:

  • miercuri, 30 martie – proba la alegere a profilului și a specializării
  • joi, 31 martie – Limba și literatura maternă

Rezultatele vor fi afișate joi, 14 aprilie 2022.

La nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, rezultatele obținute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2021 – 2022, vor fi analizate în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.