7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

O scară de bloc din Alexandria a fost evacuată! Un TV a explodat

Un incendiu a izbucnit într-o locuință din Alexandria. Totul a culminat cu o explozie puternică. Aceasta a zguduit liniștea municipiului Alexandria. 3 copii au suferit atacuri de panică. 30 de persoane au fost evacuate din apartamente.

Pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost anunțați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui apartament.

Ajunși la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un CBRN, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, forțele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifesta în bucătăria apartamentului cu degajări mari de fum. Proprietarii în vârstă de 82 si 78 de ani au fost preluați de echipajele SAJ, fiind intoxicate cu fum. Au fost evacuate aproximativ 30 de persoane din celelalte apartamente.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite în circa o oră, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma 70000 de lei. pagubelor, reprezentând bunurile din apartament (televizor, mobilă bucătărie, cuptor cu microunde, centrala termică, aproximativ 100 kg textile, ușa metalică de la intrare) care au fost estimate la suma de 25000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată.