7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier! Elicopterul SMURD a fost solicitat să preia o victimă

Un autoturism a intrat în plin într-un tir. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto în vârstă de 21 de ani, care a fost transportat  cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați pe SNUAU 112, despre faptul că pe E 70, în localitatea Drăgănesti-Vlașca s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele date s-a stabilit faptul că un tânăr in vârstă de 21 ani din municipiul Alexandria în timp ce conducea un autoturism din direcția București către Alexandria a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un ansamblu autotren condus de un bărbat de 48 de ani din județul Buzău, care se deplasa înspre București.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto în vârstă de 21 de ani, care a fost transportat  cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”S-a deplasat rapid un echipaj de pompieri, cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și două ambulanțe SMURD. Șoferul autoturismului, în vârstă de cca. 22 de ani, în stare gravă, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, a doua victimă a primit îngrijiri la fața locului, refuzând transportul la spital”, se arată într-o informare a pompierilor din Teleorman.

Conducătorul autotrenului a fost testat rezultatul fiind negativ,iar cel al autoturismului nu a putut fi testat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămarea corporală din culpă, urmând a se da soluția legală prin Parchetul competent.