Simpatizanții USR PLUS au vandalizat cortul ALDE din Roșiorii de Vede FOTO

Vizita lui Dacian Cioloș în municipiul Roșiorii de Vede s-a terminat urât. Simpatizanții acestuia au vandalizat cortul Alienței Liberalilor și Democraților (ALDE). Reprezentanții ALDE Roșiori au sesizat poliția, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru vandalism.

Simpatizanții USR PLUS au vandalizat cortul ALDE din Roșiorii de Vede

Președintele PLUS, Dacian Cioloș s-a aflat sâmbătă, 16 martie în municipiul Roșiorii de Vede. Acesta, împreună cu membrii PLUS Teleorman, a participat la o acțiune de strângere de semnături pentru validarea listelor de candidați ale Alianței 2020 USR PLUS.

În scurta vizită pe care au făcută-o prin centrul municipiului Roșiorii de Vede, simpatizanții USR PLUS s-au intersectat și cu reprezentanții ALDE. Aceștia din urmă își amenajaseră un cort și strângeau semnături tot pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Fără a exista vreo contradicție între cele două formațiuni, mai mulți reprezentanți ai USR PLUS au început să dea cu picioarele în cortul celor de la ALDE până acesta s-a rupt.

Prezent la fața locului, vicepreședintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoșilă a anunțat poliția. Oamenii legii au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și încearcă să-i descopere pe agresori.

Este regretabil că și ”oamenii noi din politică”, așa cum s-au intitulat cei de la PLUS, recurg la astfel de gesturi.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc pe data de 26 mai. Până pe 28 martie trebuie depuse și înregistrate candidaturile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *