30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Senatorul Pîrvulescu “inspectează” școlile din Teleorman

Senatorul Eugen Pîrvulescu vrea să se asigure că toate unitățile de învățământ din județul Teleorman sunt pregătite să-și primească elevii începând de luni. Împreună cu reprezentanții DSP, Inspectoratul Școlar și Prefectura Teleorman, președintele PNL Teleorman a luat la pas întreg județul, iar până luni dimineață este convins că va reuși sa ajungă în toate unitățile de învățământ.

“Se deschid școlile! Ne deplasăm în teren, în tot județul!

Școlile se vor deschide luni, 8 februarie 2021. În calitate de senator ales de teleormăneni, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor publice din Teleorman, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Școlar Județean și Prefectura Teleorman, m-am deplasat la mai multe școli din județ, având în vedere că este absolut necesar ca unitățile de învățământ să fie pregătite pentru primirea elevilor.

Reprezentanții instituțiilor abilitate au verificat respectarea normelor sanitare, în contextul pandemiei, iar eu le-am cerut directorilor de școli să îmi comunice ce și dacă le lipsește ceva, pentru asigurarea tuturor condițiilor în sălile de curs.

Pentru a mă asigura că totul este pregătit ca la carte și copiii sunt în siguranță, mă voi deplasa în județ și zilele viitoare”, spune senatorul, Eugen Pîrvulescu.