7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Începe școala! Lista completă a unităților de învățământ din Teleorman și scenariul după care funcționează

Elevii revin în bănci. Cel puțin în mare parte din județul Teleorman. Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au aprobat scenariile de funcționare pentru unitățile/instituțiile de învățământ din județul Teleorman. Astfel, 234 unități școlare vor funcționa după scenariul 1, 109 în scenariul 2, iar 11 în scenariul 3. avem și o școală unde elevii vor avea cursuri exclusiv online. Este vorba despre Școala Gimnazială Nr. 4 din Turnu Măgurele.

Scenariul 1 înseamnă participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

Scenariul 2 înseamnă:

a) participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII a, a XIII a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor nomelor de protecție;

 b) participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Scenariul 3 înseamnă participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, cu respectarea și aplicarea tuturor nomelor de protecție, precum și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Scenariile de funcționare a unități

lor/instituțiilor de învățământ din județ se vor actualiza săptămânal, în fiecare zi de joi sau ori de câte situația o impune, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Scenariile astfel stabilite vor intra în vigoare începând cu prima zi a săptămânii următoare.

Lista unităților școalare din județul Teleorman și scenariul după care vor funcționa