23 septembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Răzbunare în stil mafiot! Dușmanii i-au incendiat locuința

O răzbunare în cel mai pur stil mafiot a avut loc în localitatea Seaca. Dușmanii unui bărbat au decis să-i incendieze acestuia casa în semn de amenințare. Cazul a intrat în atenția poliției pentru cercetări.

Pompierii din Teleorman au fost solicitați să intervină pentru stinferea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Seaca. La sosirea echipajelor de pompieri din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD, locuința unui cetățean era cuprinsă de flăcări în proporție 90 la sută.

Militarii au reușit să stingă focul în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, fiind salvate bunuri de aproape 5000 de lei. Pagubele, reprezentând acoperișul casei de locuit pe o suprafață de cca. 100 mp, două paturi, un aragaz, trei butelii, trei șifoniere, un televizor și mai multe materiale textile, au fost estimate la suma de 50000 de lei.

Din primele verificări efectuate, a reieșit că incendiul a fost, cel mai probabil, pus intenționat de către unul dintre membrii familiei, în urma unei altercații. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.